Aanbod mét inhoud

Kolibrie-Consult kan met haar jarenlange ervaring en met vele gekende tools een hulp zijn bij het hele HR-gebeuren als bij andere essentiële vraagstukken, zoals de aanwakkering van engagement, verbindende communicatie en zo veel meer.

Als specialist op het gebied van organisaties en groepen binnen organisaties, bieden wij professionele ondersteuning in een breed scala aan gebieden.

 • Bepalen van visie, missie, strategische en operationele doelstellingen
 • Expertise betreffende instroom (zoals vacatures en sollicitatiegesprekken), doorstroom (zoals evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken) en uitstroom (zoals exit-interviews)
 • Competentiemanagement
 • Een geïntegreerd welzijnsbeleid
 • Leidinggevende trajecten
 • ...

De basis van groei is veerkracht. Immers de enige constante is verandering.

 • Hoe ga je om met veranderingen? Hoe kunnen deze veranderingen samengaan met jouw ontwikkeling en groei en met deze van jouw organisatie?
 • Wens je stil te staan bij de vraag of je huidige job bij jou past? Of wil je nadenken welke andere wegen jij kan inslaan?
 • Wens je met meer goesting naar je werk te gaan, het engagement te vinden dat je misschien bent kwijtgespeeld onderweg?
 • Heb je behoefte om na te denken welke sterktes je hebt, wat je wenst, wat je kan, wat je aandurft?
 • Wens je samen het gesprek voor te bereiden in functie van een sollicitatiegesprek?
 • Wens je een gesprek met je leidinggevende, of met je collega’s voor te bereiden?
 • Wens je dieper in te gaan op je communicatievaardigheden?
 • Wens je simpelweg eens stil te staan bij jezelf uit zorg voor jezelf, en wens je jezelf beter te leren kennen?

Samen met Ann wordt de veerkracht gezocht die jij nodig hebt om vol zelfvertrouwen in jouw krachten te staan. Voor deze certificatie werkt Kolibrie samen met TWEG.

€10/🕒

€10 per uur met een maximum van 7 uren
“Ann Vanraes mogen we zonderverpinken een HR-expert in de brede zin van het woord noemen.”
"Energy flows where attention goes"
"Acceptatie is de sleutel tot verandering"

(Wandel)coaching

Locatie
Informeer NU

Door middel van technieken die ons helpen tot rust te komen, neem ik je graag mee op een verrijkende en ver reikende reis naar de essentie via de natuur. De natuur biedt ons de antwoorden die we zoeken en als coach begeleid ik je tijdens je ontdekkingsreis naar jezelf.

De antwoorden op de vragen die je hebt, liggen reeds binnen in jezelf. Als coach begeleid ik je tijdens je zoektocht naar deze antwoorden. Door middel van gesprekken, oefeningen en reflecties help ik je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid en het potentieel dat je in jezelf hebt. Op deze manier kan je groeien en evolueren naar de beste versie van jezelf.

Wandelcoachsessies kunnen doorgaan in de streek rond Ieper of Westouter.

Workshops voor groepen

Locatie
Informeer NU

Naast individuele begeleiding bieden wij ook gerichte workshops voor groepen aan, met verschillende thema's en doelstellingen.

Enkele voorbeelden zijn: persoonlijk leiderschap, veerkracht en ikigai. Wij bieden ook workshops aan over specifieke tools zoals Talenten (Luk Dewulf), verbindende communicatie (M. Rosenberg), Solution Focused Coaching, MBTI, persolog (DISC), de zelfdeterminatietheorie of de kernkwadranten van Ofman. Wij zijn eveneens vertrouwd met de theorieën  van Michael Portzky.

Onze workshops zijn speciaal ontworpen om de deelnemers te helpen bij hun professionele en persoonlijke groei. Dit alles kan gecombineerd worden met andere zaken zoals zelfreflectie oefeningen, Yoga of wandelingen.

Vragen of interesse?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Zin om mee op ontdekking te gaan? Gewoon doen!
Contacteer ons