Een team met ervaring én visie.

Wie is Ann?

Ann houdt van het leven, schoonheid, mensen, dieren, muziek en chocolade. Afwisseling is haar energiegever, het bruisende leven in de stad met zijn prachtige gebouwen en cultuur, evenals de stilte en schoonheid van de natuur, en dit laatste meer en meer. Ann is nieuwsgierig hoe je als mens en als organisatie kan groeien, een nooit aflatende interesse die mooie dingen op haar pad brengt.

Welke ervaring heeft Ann?

Ann haar carrière begon als advocaat. Mensen helpen in moeilijke situaties heeft ze daar geleerd. Daarna werkte Ann 21 jaar als personeelsdirecteur in een groot psychiatrisch ziekenhuis met 500 medewerkers, waardoor ze een brede ervaring heeft in het HR-veld en ook weet hoe een onderneming in elkaar zit. Dit was een prachtige site om een mens- en waarderingsgericht HR beleid te ontwikkelen.

Een bedrijf met prachtige resultaten begint met medewerkers die zich goed en gewaardeerd voelen in de organisatie. Ze stond in voor de aanwerving van medewerkers als voor het motiveren van medewerkers en het beluisteren van hun behoeftes. Het resultaat was een hele hoge graad van engagement binnen het bedrijf. Haar missie is om mensen ten volle in hun essentie en kracht te laten functioneren in functie van de doelstellingen van het bedrijf, met zeker ook oog voor het algemeen welzijn. Zij durfde ook aan te zetten tot creativiteit binnen de activiteiten en food-body-mind kwam daarbij ook aan bod. Als alle domeinen in evenwicht zijn, krijg je zoveel energie en krijg je veerkracht om er ook te staan in moeilijke situaties. Ook dat heeft zij ondervonden en na een herstructurering in het bedrijf heeft zij een nieuwe weg ingeslagen en kan zij ook ervaringsdeskundige genoemd worden.

Ondertussen heeft ze met succes haar ervaring reeds kunnen delen met andere bedrijven, vzw’s, artsenpraktijken. Ook kleinere organisaties kunnen van haar expertise gebruik maken om een afgelijnd project te introduceren of om een HR expert in te huren.

Loopbaancoach

Ze zet haar talent in als coach, in functie van loopbaanbegeleiding. Samen op zoek gaan naar jouw talenten, krachten en essentie van jouw mens-zijn, uitzoeken wat op werkniveau het best bij jou past vindt ze uitermate boeiend. Op deze manier word je niet geleefd, maar creëer je je eigen leefwereld.

Dit kan zowel online alsook bij haar thuis in Ieper, in een mooie omgeving. Daarnaast heeft Ann ook een uitvalsbasis in het Heuvelland of kan er de natuur ingetrokken worden. Wandelen geeft zeer veel ademruimte en laat ons zaken anders doen, zien en zeggen.

Zin om mee op ontdekking te gaan? Gewoon doen!

Aanpak van Ann?

Als rasechte positivo is zij een aanhanger van een waarderende coachende stijl.

De tools die zij daarvoor hanteert zijn o.a. de beginselen van Covey, depersolog disc, de talenten van Luk Dewulf , de zelfdeterminatietheorie , het ABCD-model van Ilfaro , het model van M. Portzky, verbindende communicatie, appreciative inquiry, mindfulness... Of andere tools die voor jou interessant zijn en dit met een oplossingsgerichte insteek.

Wat wisten anderen te waarderen in de aanpak van Ann als carrièrecoach?

Ann gaat tot de essentie en doet dit met een zin voor eenvoud en pragmatiek. Zij gaat heel gemakkelijk in verbinding met mensen, zodat men zich op zijn gemak voelt en men zich open en kwetsbaar durft open te stellen. Zelf is Ann ook open-minded.

Ann haar passie ligt in het verhogen van de veerkracht van ieder. Haar luisterende, inspirerende en motiverende stijl stimuleert om samen daarover na te denken en die eerste stap te zetten.
De volgende stap?

Vraag een gesprek aan.

Zin om mee op ontdekking te gaan? Gewoon doen!
get in touch